Vju&Aark

Vju & Aark Design // Ceramic Jewelry

Vju & Aark Design // Ceramic Jewelry

Trend az egyedi: miért (ne) viseljük?

2016. március 19. - Vju Aark

bl2.jpg

 

A.K.Á.

 

Rákerestem a neten leggyakrabban keresett szavak/kifejezések listájára. Most csak a bloghoz kapcsolódó témákat emelem ki - tehát foci, politika, sztárok stb. ezúttal nem játszik -. Igazából két terület, ami egy tőről fakad: külső és belső, azaz az én megjelenítése. Például olyanok, hogy hogyan legyek menő, ami az önkifejezést, mint belső megnyilvánulást (viselkedés) helyezi előtérbe. A másik a hogyan legyek trendi, ami a külső megjelenésre fókuszál, öltözködés, test/alak, smink stb. Aztán, hogyan legyek celeb, hogyan legyek vámpír (!), amikből szerintem adódik a hogyan tűnjek ki a tömegből kérdése.

 

Ez utóbbira reagálva:

Egy barátunk mesélte múltkor, hogy egy kávézóban 3 lány közül alig ismerte meg az ismerősét. 3 gyönyörű, fiatal nő, 3 kivasalt haj, 3 talpig smink és 3 farmer, bakancs.

Én hiszek a személyiség varázsában, a kisugárzásban, de miért ne toldhatnánk ezt meg, segíthetnénk erre rá? Például egyedi öltözékkel, kiegészítőkkel, ékszerekkel.

És mitől egyedi?

1. Az érték

Az egyedi termék értéket közvetít. Benne van az alkotó személyisége, kreativitása, fantáziája, belső világa. A viselője pedig képviseli ezt az értéket.

2. Az ideológia

Ahogy Imola zseniálisan megfogalmazta: „egy láthatatlan kézfogás két ember között.” Az egyik szívből készítette, a másik szívből viseli.

 

Konklúzió: legyünk trendik, hordjunk egyedit!

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vjukeramikadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr888499110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása