Vju&Aark

Vju & Aark Design // Ceramic Jewelry

Vju & Aark Design // Ceramic Jewelry

Valami más! Kőhatás,fémes máz ,szokatlan forma -vállald be!

2016. január 28. - Vju Aark

 

Ezüst-fekete nyaklánc

 

szerző: A.K.Á.

 

Mikor nekiállunk egy-egy kollekció tervezésének, általános tapasztalat, hogy előbb-utóbb „elszállunk”, egyre extrémebb darabokat, különlegesebb formákat alkotunk.

 

Küldetésünk az egyedi, trendi, ugyanakkor hordható ékszerek készítése, néha azonban egyes darabok átlépik ezt a határt. Szeretjük ezeket a termékeket, de szeretjük a teljesen egyszerű, szolid, letisztult darabokat is.

 

Nekem - személy szerint - a kedvenceim azok, amelyek valahol a kettő közti átmenetet képviselik. Mind színben, mind formában.

 

A fenti nyaklánc is egy ilyen darab.  A visszafogott színkombináció, rövidebb fazon és egyszerű szerelvényezés a szolid eleganciát, míg a strukturált felület, izgalmas forma, összképi megjelenés a játékosságot, bohémságot és vagányságot reprezentálja.                                                                 Összességében egy „csendesen ütős” nyakék.

 

Ezt a terméket elsősorban hétköznapi - farmeros, pólós - outfittekhez ajánljuk, persze szuper jól mutat alkalmi viselethez is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vjukeramikadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr718327098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása