Vju&Aark

Vju & Aark Design // Ceramic Jewelry

Vju & Aark Design // Ceramic Jewelry

Kékek: az új kollekciónk meghatározó színei

A.K.Á.

2016. március 06. - Vju Aark

23-shades-of-blue-.jpg

 

Már decemberben böngészgettük a 2016-os év tavaszi trendszíneit. Az ékszertervezés/készítés szempontjából fontosnak tartjuk az aktuális divatszínek ismeretét, hiszen ezek a színek jelennek meg a ruhákon, kiegészítőkön. És a legtöbben szeretjük, ha az ékszerünk -színben- harmonizál az öltözetünkkel.
Szóval az új kollekciónk meghatározó színe a kék lett, persze nem mindegyik. Csak amelyik tetszik. Amelyiket magunkénak éreztük, amelyik inspirált.
Így születtek meg a tavaszi kollekció első darabjai. Kékek. Van köztük pasztel, türkiz, fényes-sötét tónusú, zöldbe hajló. És lesz még magasfényű szürkéskék, valamint csillámos mélykék.
Bocsánat a szakmaiatlannak tűnő felsorolásért, egyszerűen elvesztem a kék különböző árnyalatainak megnevezéseiben. Azért meg kell említsem, a színszótárt böngészve találtam igen érdekes kékeket. Mindnyájan ismerjük, de legalább is hallottunk az akvamarinkékről, azúrkékről, babakékről, franciakékről stb., na de itt van például a bogyókék, csecsemőkék -gondolom a babakék testvére-, lézerkék, hullámkék, lepkekék, szarkalábkék, tejkék  és még sorolhatnám. Az abszolút kedvencem az eurokék.

A bejegyzés trackback címe:

https://vjukeramikadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr318449932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása