Vju&Aark

Vju & Aark Design // Ceramic Jewelry

Vju & Aark Design // Ceramic Jewelry

Új trend

2016. január 23. - Vju Aark

img_1250_2.JPGimg_1245_2.JPGFelemás fülbevalók (Tartja magát a tavalyi trend)

Tavaly kezdődött, mármint nálam. Nem is tudom melyik tűnt fel előbb: az egyoldalas vagy a felemás.

Valószínű az előbbi, hiszen azt kezdtem el korábban viselni. Csak úgy szolidan –amúgy sem vagyok egy hivalkodó alkat- feltettem egy egyszerű, fekete pár egyik felét.

Kétféle tapasztalatot gyűjtöttem: ismerőseim egyik felének fel sem tűnt. Ők azok, akik nem különösebben figyelik, hogy milyen ruha vagy kiegészítő van a másikon. A másik csoport – ide tartoznak például trendkövető barátnőim is- rögtön kiszúrta: elhagytad a fülbevalód egyik felét.

-Nem, nem- mondtam, direkt van így.

Na, ezen „felbátorodva” elkezdtünk tervezni és gyártani. Egyoldalasat és felemást is.

Gondoltuk nagy sikere lesz, hiszen mindenki tudja, hogy ez a divat. De a következőt tapasztaltuk: a vevők-értelemszerűen- azt gondolták, hogy a pár nélkül „szervírozott” fülbevalónak magától értetődően van egy ugyanolyan párja. A felemás esetén is hasonló volt a reakció, ugyan itt párban voltak, csakhogy mi úgy párosítottuk a különböző feleket, hogy egy-egy jelentősebb darabot egy-egy apró pöttyel kombináltunk. Tehát a vásárlók előtt észrevétlen maradt, hogy ez, így egy pár fülbevaló. Felemásan.

Szóval mondtuk, hogy szándékosan nincs párjuk, illetve, hogy 2 különböző alkot egy párt. Mondtuk, hogy ez a mostani trend.

Itt kettévált a vevőkör. Az egyik fele boldog volt, hogy újat tanult, hogy divatos lesz és megvette.  A másik fele furcsállta, nem tudta magán elképzelni és tovább ment.

A fogadtatás tehát –szintén- felemás volt, mi ennek ellenére imádjuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vjukeramikadesign.blog.hu/api/trackback/id/tr468301162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása